Plánujete přechod k jinému poskytovateli webhostingových služeb, ale bojíte se problémů při přenášení webu nebo e-shopu? Pomůžeme Vám! Důvodem převodu k jinému poskytovateli může být například rychlost serverů, dostupnost zákaznické podpory nebo vyšší cena.

Přesun webu nemusí být snadná operace, kterou zvládne běžný uživatel PC. Při přesunu se může objevit řada situací, které mohou zaskočit i ty zkušenější. Pokud se bojíte přesunu, připravili jsme pro vás službu, díky které vám celý web přesuneme i s e-mailovými schránkami.

Co k tomu potřebuji?

Všechno, co k převodu potřebujete je plný přístup k FTP serveru Vašeho původního poskytovatele, případně další přístupy k databázovému serveru, apod.

Samozřejmě je také nutné mít cílový webhosting, kam se bude web přenášet. Můžete si jej zaregistrovat například u společnosti WEDOS (nyní se slevou 50% s kódem WN221QWWQZ). Případně Vám zřízení webhostingu zařídíme.

Před převodem je nutné provést zálohu původního serveru!

Přenos webu není žádným způsobem garantován a v případě neúspěšného přenosu Vám bude zaplacená částka vrácena! Zároveň neneseme žádnou odpovědnost za případné škody způsobené převodem. Před převodem je klient povinen zřídit zálohu svého původního webu.

Napište nám například ve formuláři níže a budeme Vás co nejdříve kontaktovat, abychom s Vámi domluvili podrobnosti převodu.

Ceník služeb

ÚkonCena
Přenesení webu1 000 Kč
Přenos e-shopu1 000 Kč
+ 5 Kč za produkt
Přenesení 1 mailové schránky500 Kč
Registrace webhostingu200 Kč
V případě neúspěšného přenosu je částka navrácena v plné výši. O úspěšnosti přenosu rozhoduje dodavatel. V případě, že si necháte vytvořit webovou prezentaci u nás, jsou zmíněné úkony zdarma.

Zmíněná práce nezahrnuje tvorbu webové prezentace! V případě, že si necháte webovou prezentaci vytvořit u nás, jsou zmíněné úkony zdarma.